Vytlačiť
1. Food Safety Management System ISO 22000 on the Example of the Polish Poultry Company
SYS | 0246382 | |
---|---|---|
LBL | $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ | |
005 | 20240502083657.6 | |
035 | $a 65790 $2 CREPC2 | |
100 | $a 20180713d2018łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a eng $d eng |
102 | $a PL | |
200 | 1- | $a Food Safety Management System ISO 22000 on the Example of the Polish Poultry Company $f Malgorzata A. Jarossová |
301 | $a VEGA 1/0670/16 | |
330 | $a Opis systému riadenia bezpečnosti potravín podľa normy ISO 22000 vo vybranom hydinárskom podniku v Poľsku. Program predpokladov, operačný program predpokladov s dôrazom na kontrolné body (CP) a kritické kontrolné body (CCP), plán HACCP. Kvalifikácia a hodnotenie dodávateľov, kontrola kvality surovín a tovaru. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0246307 $1 010 $a 978-83-63978-74-7 $1 200 1 $a Enterprise and Human Resource Management as Areas of Innovations $e Monograph $g Edited by Anna Cierniak-Emerych, Szymon Dziuba, Agata Pietroń-Pyszczek, Andrzej Bodak $g Reviewers: Robert Ulewicz ... [et al.] $v Pp. 40-61 [1,05 AH] $1 210 $a Częstochowa $c Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Menedżerów Jakości i Produkcji $d 2018 $1 215 $a 166 s. $1 702 1 $3 eu_un_auth*0072028 $a Cierniak-Emerych $b Anna $4 340 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0052441 $a Dziuba $b Szymon $4 340 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0072030 $a Pietroń-Pyszczek $b Agata $4 340 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0072029 $a Bodak $b Andrzej $4 340 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0072032 $a Ulewicz $b Robert $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0054958 $a Blašková $b Martina $4 675 |
541 | 1- | $a Systém manažmentu bezpečnosti potravín ISO 22000 na príklade poľskej hydinárskej spoločnosti |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002874 $a kontrola kvality |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005411 $a riadenie kvality |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004270 $a podnik |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003718 $a normy ISO |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006282 $a štandardy |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003009 $a kvalita |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0051104 $a kvalita potravín |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004490 $a Poľsko |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002874 $a kontrola kvality |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001749 $a dodávatelia |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006116 $a suroviny |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $p EUBOBFKTK $9 100 $r 1,05 $f 1978- $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20180713 $g AACR2 |
830 | $a Zmena kategórie z ABC na AEC na základe rozhodnutia CVTI SR dňa 11.1.2021. | |
T85 | $x existuji fulltexy |