Vytlačiť
1. Využitie metód hodnotenia podnikov v priestore v odvetví potravinárstvo
Názov | Využitie metód hodnotenia podnikov v priestore v odvetví potravinárstvo | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Using Methods of Evaluation Business Areas in the Food Sector | ||||||||
Autor | Lukáč Jozef EUBPHFKRP - Katedra finančného riadenia podniku PHF | ||||||||
Zdrojový dokument | Journal of Innovations and Applied Statistics : vedecký internetový časopis. Roč. 9, č. 2 (2019), s. 71-76 online. - Košice : Katedra hospodárskej informatiky a matematiky PHF EU, 2019. ISSN 1338-5224 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | potravinárstvo * konkurencieschopnosť * metódy * výkonnosť | ||||||||
Anotácia | Metódy hodnotenia firiem, konkurencieschopnosť výrobkov výberom vhodného súboru ukazovateľov konkurencieschopnosti. Určenie pozície potravinárskeho podniku v porovnaní s ostatnými podnikmi v rovnakom regióne v tom istom regióne na základe finančných ukazovateľov. ABC, s. r. o. založená v roku 1995. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E19 01059-009, kópia plného textu | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Čísla | 2019: 2 | ||||||||
|