Vytlačiť
1. Nové potraviny a ich uvádzanie na jednotný európsky trh
Názov | Nové potraviny a ich uvádzanie na jednotný európsky trh : diplomová práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Barbara Labošová, školiteľ: Alica Lacková | ||||||||
Autor | Labošová Barbara | ||||||||
Ďalší autori | Lacková Alica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2020. - 61 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce diplomové (Mgr.,Ing.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 912204 | ||||||||
|