Vytlačiť
1. Možnosti inovácie produktu vo vybranom podniku stravovacích služieb
Názov | Možnosti inovácie produktu vo vybranom podniku stravovacích služieb : bakalárska práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Miroslava Manicová, školiteľ: Anna Veszprémi Sirotková | ||||||||
Autor | Manicová Miroslava | ||||||||
Ďalší autori | Veszprémi Sirotková Anna (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená | ||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené | ||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2020. - 49 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 912030 | ||||||||
|