Vytlačiť
1. Obal ako zdroj informácii o potravinárskych výrobkoch
Názov | Obal ako zdroj informácii o potravinárskych výrobkoch : diplomová práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Lenka Baligová, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová | ||||||||
Autor | Baligová Lenka | ||||||||
Ďalší autori | Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2020. - 75 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce diplomové (Mgr.,Ing.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 912191 | ||||||||
|