Vytlačiť
1. Vplyv zmeny sortimentu jedál na prevádzkovanie stravovacieho zariadenia
Názov | Vplyv zmeny sortimentu jedál na prevádzkovanie stravovacieho zariadenia | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Impact of Changing the Meals Assortment on the Operation of a Catering Facility | ||||||||
Autorské údaje | Lucia Zeleňáková, Anna Kolesárová, Nina Ryšánek | ||||||||
Autor | Zeleňáková Lucia | ||||||||
Spoluautori | Kolesárová Anna | ||||||||
Ryšánek Nina | |||||||||
Zdrojový dokument | Journal of tourism, hospitality and commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. Roč. 8, č. 2 (2017), s. 26-37. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2017. ISSN 1804-3836 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Česká republika | ||||||||
Heslá | zariadenia stravovacie * stravovanie spoločné * kvalita * hygiena * bezpečnosť * inovácia | ||||||||
Anotácia | Dva typy systému spoločného stravovania. Zoznam hlavných, podporných a manažérskych procesov v zariadeniach spoločného stravovania. Charakteristika vybraného stravovacieho zariadenia pred a po zmene sortimentu jedál. Porovnávané procesy: dispozičné riešenie prevádzky, plánovanie výroby a predaja, príjem surovín, skladovanie potravín a surovín, výroba jedál, výdaj, balenie a expedícia jedál. Význam zavedenia inovácie ako prostriedku na skvalitnenie prevádzky a zlepšenia jej pozície na trhu. | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Čísla | 2017: 2 | ||||||||
|