Vytlačiť
1. Účtovanie stravovania prostredníctvom elektronických kariet
Názov | Účtovanie stravovania prostredníctvom elektronických kariet |
---|---|
Autorské údaje | Terézia Urbanová |
Autor | Urbanová Terézia |
Zdrojový dokument | Účtovníctvo ROPO a obcí v praxi : mesačník plný informácií z oblasti účtovníctva, daní, práva a miezd pre rozpočtové, príspevkové organizácie a obce. Roč. 15, č. 10 (2020), s. 17-19. - Bratislava : Wolters Kluwer, 2020. ISSN 1337-0197 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Heslá | stravovanie zamestnancov * zamestnávatelia * príspevky nenávratné * účtovanie * elektronizácia * karty čipové |
Anotácia | Podľa §152 zákona č.311/2001 Z.z. Zákonník práce v znp., zamestnávateľ je povinný zabezpečovať zamestnancom vo všetkých zmenách stravovanie zodpovedajúce zásadam správnej výživy priamo na pracoviskách alebo v ich blízkosti. Zamestnávateľ prispieva na stravovanie v sume najmenej 55% ceny jedla. Jednou z možností zabezpečenia stravovania je stravovanie zamestnancov prostredníctvom elektronických kariet. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2020: 10 |