Vytlačiť
1. Nové trendy gastronómie v komerčnej ponuke cestovného ruchu
Názov | Nové trendy gastronómie v komerčnej ponuke cestovného ruchu | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | New Trends in Gastronomy in the Commercial Offer of Tourism | ||||||||
Autorské údaje | Roman Staňo | ||||||||
Autor | Staňo Roman EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená | ||||||||
Zdrojový dokument | Súčasnosť cestovného ruchu v trajektórii budúcnosti. S. 313-338 [1,382 AH] online. - Zlín : Radim Bačuvčík - VeRBuM, 2020 / Štefko Róbert ; Škodová Parmová Dagmar. ISBN 978-80-88356-05-9 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Česká republika | ||||||||
Heslá | gastronómia * ekológia * produkty * štýl životný | ||||||||
Anotácia | Príspevok prináša nové vedecké poznatky o transformácii gastronómie v súlade s požiadavkami gastronomických trendov, zdravého životného štýlu na strane ponuky aj dopytu. Dôraz sa kladie na využívanie zdrojov a surovín ako aj podpory prosperity lokálnych podnikov v celom reťazci jedál a nápojov až po spotrebu v gastronomických prevádzkách. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E20 00827-002, kópia plného textu | ||||||||
|