Vytlačiť
1. Gastrosektor a donáškové služby v čase pandémie
Názov | Gastrosektor a donáškové služby v čase pandémie | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Gastrosector and Food Delivery Servicies During Pandemic | ||||||||
Autorské údaje | Katarína Petrovčiková, Vanda Lieskovská | ||||||||
Autor | Petrovčiková Katarína EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF | ||||||||
Spoluautori | Lieskovská Vanda EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF | ||||||||
Zdrojový dokument | „Obchod a marketing“ : elektronický zborník príspevkov z vedeckého workshopu. S. 37-41 online. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU, 2021 / Zuzik Jozef ; Petrovčiková Katarína ; Kopčáková Janka ; Gontkovičová Barbora ; Hrabovská Zuzana ; Mixtaj Ladislav ; „Obchod a marketing“ vedecký worskhop. ISBN 978-80-225-4868-7 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | služby donáškové * koronavírus * pandémia * gastronómia | ||||||||
Anotácia | Princíp fungovania donáškových služieb, ich výhody pre všetky zúčastnené strany a predpokladaný vývoj v oblasti donáškových služieb v budúcom období. | ||||||||
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E21 00782-007, kópia plného textu | ||||||||
|