Vytlačiť
1. Challenges and Opportunities for Food Producers in the 21st Century
Názov | Challenges and Opportunities for Food Producers in the 21st Century : Scientific Monograph |
---|---|
Autorské údaje | Mária Dzurová - Dana Hrušovská - Zuzana Kapsdorferová, reviews: Denisa Čiderová, Daniela Hupková |
Autor | Dzurová Mária |
Spoluautori | Hrušovská Dana EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM |
Kapsdorferová Zuzana | |
Ďalší autori | Čiderová Denisa (Recenzent) EUBOBFKMO - Katedra medzinárodného obchodu OBF |
Hupková Daniela (Recenzent) | |
Vydavateľské údaje | Ljubljana : Verlag Dashöfer , 2021. - 161 s. [8,05 AH] |
Vydanie | 1st Edition |
ISBN | 978-961-6869-69-0 |
Výstup z projektu | KEGA 002EU-4/2019 Integrácia a systematizácia výsledkov vedeckovýskumnej činnosti v oblasti ochrany spotrebiteľa, s primárnou orientáciou na potravinovú bezpečnosť, za účelom modelovania adekvátneho spotrebiteľského správania |
Poznámky | KEGA 002EU-4/2019 |
Druh dokumentu | odborné publikácie |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Slovinsko |
Systematika | 366 - Spotrebiteľ a jeho problémy |
Heslá | potravinárstvo * práva spotrebiteľské * politika spotrebiteľská * bezpečnosť potravinová * ochrana spotrebiteľa * výskum * poľnohospodárstvo |
Kategória EPC | Vedecké monografie vydané v zahraničných vydavateľstvách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Počet ex. | 2, z toho voľných 1, prezenčne 1 |
Odkazy | (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Signatúra | 918452, 918453 |
Archív EPC | E21 00824-001, originál dokumentu |