Vytlačiť
1. Čokolády chcú byť fér
Názov | Čokolády chcú byť fér |
---|---|
Autorské údaje | Peter Kapitán |
Autor | Kapitán Peter |
Zdrojový dokument | TaPmag : tovar & predaj. Č. 62 (11-12) (2021), s. 37-40. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2021. ISSN 1805-0549 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Česká republika |
Heslá | čokoláda * fair trade * cukrovarníctvo * dopyt spotrebiteľský * podnikanie zodpovedné |
Anotácia | Zdôraznenie férového prístupu pri výrobe cukroviniek u výrobcov aj u spotrebiteľov. Zásadný trend znižovania obsahu cukru a zvyšovania ovocných zložiek v čokoládovom biznise. Experimentovanie s chuťami a ponúkanie limitovaných edícií zo strany výrobcov. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Zväzky | 2021: 1-12 |