Vytlačiť
1. Transparentné potraviny z pohľadu spotrebiteľov
Názov | Transparentné potraviny z pohľadu spotrebiteľov : diplomová práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Zuzana Červienková, školiteľ: Paulína Krnáčová | ||||||||
Autor | Červienková Zuzana | ||||||||
Ďalší autori | Krnáčová Paulína (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF | ||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra marketingu | ||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2022. - 65 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce diplomové (Mgr.,Ing.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 920715 | ||||||||
|