Vytlačiť
1. Možnosti predchádzania plytvaniu potravinami v obchodných prevádzkach
Názov | Možnosti predchádzania plytvaniu potravinami v obchodných prevádzkach : bakalárska práca | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Peter Duhaň, školiteľ: Jana Gondárová | ||||||||||||
Autor | Duhaň Peter | ||||||||||||
Ďalší autori | Gondárová Jana (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF | ||||||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra marketingu | ||||||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2022. - 55 s. | ||||||||||||
Druh dokumentu | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||||||
Signatúra | 920605 | ||||||||||||
|