Vytlačiť
1. Providing of Tourism Organizations Sustainability through Triple Bottom Line Approach
Názov | Providing of Tourism Organizations Sustainability through Triple Bottom Line Approach | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Zabezpečenie udržateľnosti organizácií cestovného ruchu prostredníctvom prístupu Triple Bottom Line | ||||||||
Autorské údaje | Adriana Csikósová, Mária Janošková, Katarína Čulková | ||||||||
Autor | Csikósová Adriana | ||||||||
Spoluautori | Janošková Mária | ||||||||
Čulková Katarína | |||||||||
Zdrojový dokument | Entrepreneurship and Sustainability Issues : Peer-reviewed Scientific Journal. Vol. 8. no. 2 (2020), pp. 764-776. - Vilnius : The General Jonas Žemaitis Military Academy of Lithuania. ISSN 2345-0282 | ||||||||
DOI | 10.9770/jesi.2020.8.2(46) | ||||||||
Poznámky | VEGA 1/0651/18. - VEGA 1/0280/21. - Registrovaný: Web of Science | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Litva | ||||||||
Heslá | pohostinstvo * udržateľnosť * zisk | ||||||||
Anotácia | Skúmanie možnosti použitia spoločného indexu udržateľnosti na meranie 3P pre pohostinské odvetvia. Výsledky odhaľujú metódy, modely, vstupy a definujú používateľov predvídaním ich potrieb z hľadiska nových opatrení udržateľnosti v odvetví pohostinstva. | ||||||||
Kategória EPC | ADM | ||||||||
Registrované v | WOS | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
Archív EPC | E20 00915-001, kópia plného textu | ||||||||
|