Vytlačiť
1. MEAT kritériá alebo najlepší pomer ceny a kvality
Názov | MEAT kritériá alebo najlepší pomer ceny a kvality |
---|---|
Autorské údaje | Pavel Nechala |
Autor | Nechala Pavel |
Zdrojový dokument | Verejné obstarávanie - právo a prax : odborný dvojmesačník. Roč. 10, č. 5 (2023), s. 6-7. - Bratislava : Wolters Kluwer SR, 2023. ISSN 1339-5963 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Heslá | obstarávanie verejné * ceny * kvalita * ponuka * zákazky * efektívnosť * úpravy právne * zákony |
Anotácia | Zložitý proces verejného obstarávania by mal priniesť výhody v podobe kvality a ceny pre obstarávateľov. Práve orientácia na kvalitné dodávky podmieňuje použitie hodnotiacich kritérií zameraných na najlepší pomer ceny a kvality. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2023: 5 |