Vytlačiť
1. Udržateľnosť Európskej únie v intenciách potravinovej bezpečnosti, lepšej výživy a udržateľného poľnohospodárstva
Názov | Udržateľnosť Európskej únie v intenciách potravinovej bezpečnosti, lepšej výživy a udržateľného poľnohospodárstva | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Sustainability of the European Union for Food Security, Better Nutrition and Sustainable Agriculture | ||||||||
Autorské údaje | Lenka Kuhnová, Petra Szaryszová, Marián Frívaldský | ||||||||
Autor | Kuhnová Lenka EUBPHFKEM - Katedra ekonómie a manažmentu PHF | ||||||||
Spoluautori | Szaryszová Petra EUBPHFKEM - Katedra ekonómie a manažmentu PHF | ||||||||
Frívaldský Marián EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF | |||||||||
Zdrojový dokument | "Dosahovanie cieľov Agendy 2030 udržateľného rozvoja pod vplyvom celosvetovej pandémie COVID-19 KEGA č. 035EU-4/2022" : zborník recenzovaných príspevkov z medzinárodného vedeckého workshopu : Košice, 7. november 2023. S. 32-39. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023 / Dugas Jaroslav ; Ferencz Vojtech ; Kršák Branislav ; Dosahovanie cieľov Agendy 2030 udržateľného rozvoja pod vplyvom celosvetovej pandémie COVID-19 KEGA č. 035EU-4/2022 Medzinárodný vedecký workshop. ISBN 978-80-225-5095-6 | ||||||||
Poznámky | KEGA 035EU-4/2022 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | rozvoj hospodársky * udržateľnosť * potraviny * bezpečnosť potravinová * poľnohospodárstvo ekologické * zmeny klimatické | ||||||||
Anotácia | Prezentovanie výsledkov bibliometrického rozboru témy potravinovej bezpečnosti v databáze WOS a preskúmanie súčasného stavu, štruktúry znalostí a kontextu vývoja potravinovej bezpečnosti. | ||||||||
Kategória EPC | Publikované pozvané príspevky na domácich vedeckých konferenciách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E23 00680-005, kópia plného textu | ||||||||
|