Vytlačiť
1. The Formation of a Mechanism to Improve the Competitiveness of the Sugar Industry in the Republic of Kazakhstan
Názov | The Formation of a Mechanism to Improve the Competitiveness of the Sugar Industry in the Republic of Kazakhstan | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Vytvorenie mechanizmu na zlepšenie konkurencieschopnosti cukrovarníckeho priemyslu v Kazašskej republike | ||||||||
Autorské údaje | Akzhan Yeginbayeva, Katarína Petrovčiková | ||||||||
Autor | Yeginbayeva Akzhan | ||||||||
Spoluautori | Karipova Ainur | ||||||||
Petrovčiková Katarína EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF | |||||||||
Issayeva Bibigul | |||||||||
Zdrojový dokument | Scientific Horizons. Vol. 27, no. 1 (2024), pp. 162-171. - Zhytomyr : Polissia National University. ISSN 2709-8877 | ||||||||
Poznámky | Registrovaný: Scopus | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Ukrajina | ||||||||
Heslá | poľnohospodárstvo * cukrovarníctvo * Kazachstan * analýza dát | ||||||||
Anotácia | Cieľom výskumu je vytvoriť metódy na zvýšenie úrovne konkurencieschopnosti produktov cukrovarníckeho priemyslu. Štúdia sa uskutočnila v rámci Kazašskej republiky, berúc do úvahy vlastnosti, ktoré charakterizujú rozvoj priemyslu v krajine. Za hlavnú metódu štúdie možno považovať modelovanie. Okrem toho stojí za zmienku analýza, historická metóda, indukcia a iné. | ||||||||
Kategória EPC | ADM | ||||||||
Registrované v | SCOPUS | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E24 00215-001, online | ||||||||
|