Vytlačiť
1. Hotel and Food Service Marketing
Názov | Hotel and Food Service Marketing : A Managerial Approach |
---|---|
Autorské údaje | Francis Buttle |
Autor | Buttle Francis |
Vydavateľské údaje | London : Cassell , 1993. - 414 s. |
Vydanie | 1. ed. |
ISBN | 0-304-31533-8 |
Druh dokumentu | odborné publikácie |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Veľká Británia |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | marketing * plánovanie podnikové * pohostinstvo * zásobovanie * zariadenia stravovacie * ceny služieb * reklama * práca s verejnosťou * merchandising * distribúcia * služby nevýrobné * výskum trhu * zariadenia ubytovacie * zákazníci |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 2, z toho voľných 2, prezenčne 0 |
Signatúra | 706748, 706750 |