Vytlačiť
1. The Theory of catering
Názov | The Theory of catering |
---|---|
Autorské údaje | Ronald Kinton, Victor Ceserani, David Foskett |
Autor | Kinton Ronald |
Spoluautori | Ceserani Victor |
Foskett David | |
Vydavateľské údaje | London : Hodder & Stoughton , 1999. - 548 s. |
Vydanie | 9. ed. |
ISBN | 0340-72512-5 |
Druh dokumentu | odborné publikácie |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Veľká Británia |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | pohostinstvo * hotelierstvo * príprava jedál * jedálne * zamestnanci * teória a prax * stravovanie spoločné |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 1, z toho voľných 0, prezenčne 1 |
Signatúra | 777975 |