Vytlačiť
1. Calculations for hospitality and catering
Názov | Calculations for hospitality and catering |
---|---|
Autorské údaje | Gordon E. Gee |
Autor | Gee Gordon E. |
Vydavateľské údaje | London : Hodder & Stoughton , 1997. - 90 s. |
Vydanie | 3. ed. |
ISBN | 0-340-68345-7 |
Druh dokumentu | učebnice |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Veľká Británia |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | pohostinstvo * hotelierstvo * kalkulácia * príprava jedál * potraviny * nápoje alkoholické * nápoje nealkoholické * stravovanie spoločné * zariadenia kuchynské * zariadenia stravovacie |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 2, z toho voľných 2, prezenčne 0 |
Signatúra | 777979, 777980 |