Vytlačiť
1. Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM
Názov | Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM |
---|---|
Autorské údaje | Dagmar Matošková a kol. |
Autor | Matošková Dagmar |
Vydavateľské údaje | Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva , 2002. - 41 s. |
ISBN | 80-8058-260-2 |
Druh dokumentu | správy výskumné |
Jazyk dokumentu | slovenčina, angličtina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 663/664 - Potravinárstvo |
Heslá | potravinárstvo * priemysel * konkurencieschopnosť * mlieko * ukazovatele * mäso * krmovinárstvo * lieh * víno * pivo * tuky * metódy * cestoviny * trh zahraničný * trh vnútorný * Slovensko |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 1, z toho voľných 1, prezenčne 0 |
Signatúra | 782343 |