Vytlačiť
1. Analýza faktorov ovplyvňujúcich konkurencieschopnosť v mliekarenskom, mäsovom a mlynskom priemysle na Slovensku
Názov | Analýza faktorov ovplyvňujúcich konkurencieschopnosť v mliekarenskom, mäsovom a mlynskom priemysle na Slovensku |
---|---|
Autorské údaje | Viera Ižáková |
Autor | Ižáková Viera |
Vydavateľské údaje | Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva , 2002. - 65 s. |
Edícia | Štúdia , č. 66/2002 |
ISBN | 80-8058-259-9 |
Druh dokumentu | správy výskumné |
Jazyk dokumentu | slovenčina, angličtina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 663/664 - Potravinárstvo |
Heslá | potravinárstvo * potraviny * mlieko * mäso * múka * priemysel * konkurencieschopnosť * štúdie * Slovensko |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 1, z toho voľných 1, prezenčne 0 |
Signatúra | 783299 |