Vytlačiť
1. Ako pečiatka naučila hygiene
Názov | Ako pečiatka naučila hygiene : Okrem sterilného oblečenia a rukavíc každý z nich musí používať tri farebne odlíšené nože |
---|---|
Autorské údaje | R. Matejovič |
Autor | Matejovič R. |
Zdrojový dokument | Slovenský Profit. Roč. 3, č. 20 (1995), s. 5 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 636/639 - Chov zvierat. Produkty domácich zvierat a zveriny. Poľovníctvo. Rybárstvo |
Heslá | výroba živočíšna * ovčiarstvo * mäso * mäsopriemysel * vývoz * licencie * Slovensko * Európska únia * kvóty * Agrokombinát Sabinov |
Anotácia | Udelenie pečiatky Európskej únie Agrokombinátu Sabinov, ktorá oprávňuje vyvážať jahňacie, ovčie a kozie mäso na tento trh. Využívanie bezdotykovej technológie pri spracovaní mäsa. Prísne hygienické predpisy. Linky na spracovanie mäsa. Stanovenie kvót EÚ pre Slovensko. |
Báza dát | ČLÁNKY |