Vytlačiť
1. Slovenské potravinárstvo čaká náročná úloha prispôsobiť sa normám Európskej únie
SYS | r018309 | |
---|---|---|
LBL | 01749naa^^2200373^^^450 | |
005 | 20221213101056.3 | |
100 | $a 19971217a19rr m y0sloc0103 ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Slovenské potravinárstvo čaká náročná úloha prispôsobiť sa normám Európskej únie $f J. Kerekréty |
330 | $a Kontrola kvality za bývalej, centrálne riadenej výroby, a v trhovom mechanizme. Potreba priblíženia potravinárskej legislatívy k zákonom EÚ. Jednotný postup pri zabezpečovaní kvality potravín. Vedecky prepracovaný systém zabezpečovania zdravotnej neškodnosti potravín - Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP). Normy radu ISO 9000 - riadenie a systém zabezpečovania kvality. Firma Bureau Veritas Slovakia - zavádzanie systémov kvality a certifikácie podľa noriem radu ISO 9000. | |
463 | -1 | $1 200 1 $a Trend $v Roč. 5, č. 14 (1995), s. 16A |
610 | 1- | $a potravinárstvo $9 eu_un_auth*h0004571 |
610 | 1- | $a potraviny $9 eu_un_auth*h0004572 |
610 | 1- | $a kvalita výrobkov $9 eu_un_auth*h0003015 |
610 | 1- | $a kontrola kvality $9 eu_un_auth*h0002874 |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006232 $a systém riadenia kvality |
610 | 1- | $a HACCP |
610 | 1- | $a ISO 9000 |
610 | 1- | $a normy medzinárodné $9 eu_un_auth*h0003721 |
610 | 1- | $a Slovensko $9 eu_un_auth*h0005739 |
610 | 1- | $a legislatíva $9 eu_un_auth*h0003042 |
610 | 1- | $a Európska únia $9 eu_un_auth*h0002048 |
675 | $a 338.439 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000168 $x Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy | |
700 | -1 | $a Kerekréty $b J. $3 eu_un_auth*p0006192 $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 19971217 $g AACR2 |