Vytlačiť
1. Aktivizovať rozvoj uzavretých systémov spoločného stravovania
Názov | Aktivizovať rozvoj uzavretých systémov spoločného stravovania |
---|---|
Autorské údaje | Vincent Sniščák |
Autor | Sniščák Vincent EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Výživa a zdravie. Roč. 39, č. 3 (1994), s. 38-40 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | stravovanie spoločné * Slovensko * stravovanie školské * stravovanie zamestnancov * výskum * spotreba potravín * USA * 1960-1987 |
Anotácia | Vplyv transformačných zmien do systému spoločného stravovania, najmä do tzv. uzavretých foriem - závodného a školského stravovania. Negatívny dosah zmien na výživu značnej časti populácie. Výsledky výskumnej sondy uskutočnenej na konferencii o spoločnom stravovaní, ktorá sa konala v Tatranskej Lomnici v dňoch 7.-8. decembra 1993. Hlavné ciele výskumu a stručná interpretácia výsledkov výskumu. Dynamika štruktúry spotreby potravín v USA v r. 1960-1987 - tab. |
Báza dát | ČLÁNKY |