Vytlačiť
1. Účtovné a daňové aspekty stravovania zamestnancov
Názov | Účtovné a daňové aspekty stravovania zamestnancov |
---|---|
Autorské údaje | Jozef Bojňanský |
Autor | Bojňanský Jozef |
Zdrojový dokument | Účtovníctvo - audítorstvo - daňovníctvo. Roč. 5, č. 3 (1997), s. 99-103. - Bratislava : SÚVAHA, 1997. ISSN 1335-2024 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | vedenie účtovníctva * účtovníctvo * stravovanie spoločné |
Anotácia | Zmeny v oblasti účtovania stravného zamestnancov od 1.1.1997 v dôsledku novelizácie zákonných predpisov. Zabezpečenie stravovania sprostredkovateľskou firmou, iným subjektom vo vlastnom stravovacom zariadení a vo vlastnom stravovacom zariadení. Legislatívna úprava účtovania stravného zamestnancov. Príklady účtovania stravného, ak je zabezpečované sprostredkovateľskou firmou, iným subjektom prevádzkujúcim stravovacie zariadenie alebo vlastným stravovacím zariadením. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 1997: 1-6 |