Vytlačiť
1. Kvalita potravín a potravinové právo
Názov | Kvalita potravín a potravinové právo |
---|---|
Autorské údaje | Marta Karkalíková |
Autor | Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Ekonomické rozhľady = Economic review : vedecký časopis Ekonomickej univerzity v Bratislave = Quarterly journal of the University of Economics Bratislava. Roč. 26, č. 1 (1997), s. 77-84. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 1997. ISSN 0323-262X |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Heslá | potraviny * kvalita výrobkov * konkurencieschopnosť * trh svetový * požívatiny * legislatíva * Slovensko * kódexy * bezpečnosť potravinová * ukazovatele kvalitatívne * Európska únia |
Anotácia | Kvalita potravín a vlastnosti, ktoré ju ovplyvňujú. Súčasný vývoj legislatívy v oblasti kvality potravín. Charakteristika novej právnej úpravy - zákona o potravinách na Slovensku. Potravinový kódex SR. Potravinové právo krajín EÚ. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 1997: 1-4 |