Vytlačiť
1. O ekonomike hotelierstva a pohostinstva najvýraznejšie rozhoduje kvalita služieb
Názov | O ekonomike hotelierstva a pohostinstva najvýraznejšie rozhoduje kvalita služieb |
---|---|
Autorské údaje | Jana Janků |
Autor | Janků Jana |
Zdrojový dokument | Trend : Týždenník o hospodárstve a podnikaní. Roč. 8, č. 11 (11. marca 1998), s. 23A. ISSN 1335-0684 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | hotelierstvo * hotely * reštaurácie * pohostinstvo * služby * kvalita * vzdelávanie * Slovensko * Zväz hotelov a reštaurácií SR |
Anotácia | Funkcia Zväzu hotelov a reštaurácií (ZHR) SR, počet členov a zariadení ZHR. Kvalita služieb v hotelových a reštauračných zariadeniach. Podceňovanie významu hotelierstva a pohostinstva pre rozvoj ekonomiky. Potreba vzdelávania a výchovy mladých kádrov. Rozpad hotelových a reštauračných sietí existujúcich v minulosti a vznik nových. Ťažiskové úlohy ZHR SR na budúci rok. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 1998: 1-20 |