Vytlačiť
1. Certifikácia a jej význam pre ochranu zdravia konzumenta
Názov | Certifikácia a jej význam pre ochranu zdravia konzumenta : najmenej vyhovovalo mäso a mäsové výrobky |
---|---|
Zdrojový dokument | Obchodné listy : mesačník pre úspešný predaj. Roč. 6, č. 7-8 (Júl-august 1999), s. 23. - Bratislava : PEREXIS, 1999 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo |
Heslá | certifikácia * potraviny * kontrola kvality * dovoz * Slovensko * 1998 |
Anotácia | Povinná certifikácia potravinárskych výrobkov na Slovensku. Poznatky z certifikácie tuzemských a dovážaných výrobkov v roku 1998. Certifikáty odobrané v minulom roku. Prehľad o kontrole niektorých certifikovaných výrobkov. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 1999: 1-8 |