Vytlačiť
1. Osobitosť podmienok zvyšovania produktivity práce pri výrobe cukroviniek
SYS | r040006 | |
---|---|---|
LBL | ^^^^^naa^^22^^^^^^^^450^ | |
005 | 20230825104239.6 | |
100 | $a 20001130a2000 m y0sloc0103 ba | |
101 | 0- | $a slo $d eng |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Osobitosť podmienok zvyšovania produktivity práce pri výrobe cukroviniek $f Miroslav Buch |
330 | $a Obrovská dynamika zmien a konkurenčný boj. Situácia na trhu potravín. neustále sa meniace podmienky, tlak na cenovú konkurencieschopnosť výrobkov. Nové prístupy na meniace sa podmienky v odštepnom závode Figaro Trnava. Ukazovateľ produktivity práce. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*s124713 $1 200 1 $a IBC. International business cooperation $e časopis pre podnikateľov = Magazine for managers = Zeitschrift für Unternehmer $v Roč. 11, č. 5 (Mimoriadne číslo 2000), s. 12 $1 210 $a Bratislava $c INFORMEX $d 2000 |
610 | 1- | $a rast produktivity práce $9 eu_un_auth*h0005237 |
610 | 1- | $a Figaro Trnava |
610 | 1- | $a konkurencieschopnosť $9 eu_un_auth*h0002848 |
610 | 1- | $a produktivita práce $9 eu_un_auth*h0005045 |
610 | 1- | $a pochutiny $9 eu_un_auth*h0004242 |
610 | 1- | $a proces výrobný $9 eu_un_auth*h0005040 |
675 | $a 65.011.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000291 $x Produktivita. Hospodárnosť. Racionalizácia. Hodnotová analýza | |
700 | -1 | $a Buch $b Miroslav $3 eu_un_auth*p0050741 $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20001130 $g AACR2 |