Vytlačiť
1. Uplatnenie nových odporúčaných výživových dávok (OVD) SR
Názov | Uplatnenie nových odporúčaných výživových dávok (OVD) SR |
---|---|
Autorské údaje | Igor Kajaba, Vincent Sniščák, Ladislav Staruch |
Autor | Kajaba Igor |
Spoluautori | Sniščák Vincent EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená |
Staruch Ladislav | |
Zdrojový dokument | Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 45, č. 4 (október - december 2000), s. 73-75. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | stravovanie spoločné * stravovanie školské * stravovanie zamestnancov * dávky * výživa * zdravie * kvalita * normy kvality |
Anotácia | Kvantitatívne a štrukturálne aspekty produkcie a spotreby potravín so zreteľom na nové potreby výživy človeka. Klasifikácia systémov spoločného stravovania. Základné funkcie spoločného stravovania. Rozsah uplatnenia OVD v rôznych formách spoločného stravovania. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2000: 1-4 |