Vytlačiť
1. Zvládnuť celý reťazec
Názov | Zvládnuť celý reťazec |
---|---|
Autorské údaje | Peter Tomlein |
Autor | Tomlein Peter |
Zdrojový dokument | Slovenský výber : časopis manažmentu obchodu. Roč. 5, č. 2 (2001), s. 24-25. - Bratislava : SON MEDIA, 2001 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 621 - Strojárstvo |
Heslá | mraziarne * zariadenia chladiarenské * úspory energie * Slovensko |
Anotácia | Podmienkou kvality chladených a mrazených potravín je zvládnutie celého chladiaceho reťazca na ceste od výrobcu ku spotrebiteľovi. Čo je to energetické štítkovanie. Uzavretý a otvorený chladiaci nábytok a jeho dizajn. Možné úspory energie použitím elektronickej regulácie. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2001: 1-12 |