Vytlačiť
1. Rozospatý trh HoReCa
Názov | Rozospatý trh HoReCa |
---|---|
Autorské údaje | Peter Tomčík |
Autor | Tomčík Peter |
Zdrojový dokument | Obchod : maloobchod, veľkoobchod, distribúcia. Roč. 7, č. 2 (február 2002), s. 36-37. - Bratislava : SANOMA MAGAZINES SLOVAKIA, 2002. ISSN 1335-2008 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | stravovanie spoločné * reštaurácie * ubytovanie * vývoj * Slovensko |
Anotácia | Segment verejného stravovania a ubytovacích služieb (HoReCa) je od začiatkov transformácie hospodárstva SR charakteristický dynamickým nárastom počtu malých a stredných podnikateľov. Vývoj obratu najväčších spoločností v segmente HoReCa. Nárast prevádzok v priebehu r. 1992-2000. Predpoklady pre rozvoj verejného stravovania. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2002: 1-6 + 1 príl. |