Vytlačiť
1. Systém HACCP ako nástroj zabezpečenia kvality
Názov | Systém HACCP ako nástroj zabezpečenia kvality |
---|---|
Preklad názvu | The System HACCP as a Providing Instrument of Quality |
Autorské údaje | Alica Lacková |
Autor | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Ekonomický časopis = Journal of economics : časopis pre ekonomickú teóriu, hospodársku politiku, spoločensko-ekonomické prognózovanie. Roč. 49, č. 6 (2001), s. 1145-1158. - Bratislava : Slovak Academic Press, 2001. ISSN 0013-3035 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami |
Heslá | kvalita výrobkov * potravinárstvo * potraviny * požívatiny * normy technické * predpisy právne * normy ISO * ISO 9000 * HACCP * systémy kvality * kontrola kvality |
Anotácia | Záujem o zvyšovanie úrovne kvality potravinárskych výrobkov. Význam a ciele skúmania kvality požívatín. Systém technických noriem a právnych predpisov. Systém HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points - Analýza rizík a rozhodujúce kontrolné body). Systémy kvality podľa noriem ISO 9000. Uplatňovanie systému HACCP v praxi. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2001: 4-6 |