Vytlačiť
1. Convenience produkty
Názov | Convenience produkty |
---|---|
Autorské údaje | Jaroslava Marušková |
Autor | Marušková Jaroslava |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 3, č. 6 (2009), s. 38-42. - Žilina : Direct press, 2009. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | gastronómia * technológie nové * zariadenia stravovacie * stravovanie spoločné * produkty * polotovary * kvalita * úspory * potraviny |
Anotácia | Moderné technológie v stravovacích službách ako hybná sila rozvoja gastronómie. Čo je convenience produkt. Výhody convenience produktov. Využívanie týchto produktov v praxi. Dôvody odmietavého postoja k produktom convenience. Najčastejšie používané výrobky convenience. Reálne výhody a úspory. Problém v širšom využívaní uvedených produktov. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2009: 1-6 |