Vytlačiť
1. Reštaurácia
Blažková, Eva Reštaurácia / Eva Blažková, Zlatica Kramárová. -- Personál v reštauračnom zariadení. Problematika fluktuácie zamestnancov. Dispozičné riešenie reštaurácie. Niekoľko zásad úspešnej reštaurácie. Tematické reštaurácie. Profesionálne vybavenie reštaurácie. Kvalitná kuchyňa. Denné menu. Marketingová podpora. Úskalia reštauračného biznisu.In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. -- Žilina : Direct press, 2009. -- ISSN 1337-0545. -- Roč. 3, č. 6 (2009), s. 30-36
I. Kramárová, Zlatica
II. Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. -- Roč. 3, č. 6 (2009), s. 30-36
640.2/.4
BA004