Vytlačiť
1. Reštaurácia
Názov | Reštaurácia |
---|---|
Autorské údaje | Eva Blažková, Zlatica Kramárová |
Autor | Blažková Eva |
Spoluautori | Kramárová Zlatica |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 3, č. 6 (2009), s. 30-36. - Žilina : Direct press, 2009. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | reštaurácie * zariadenia stravovacie * služby * gastronómia * personál * zamestnanci * marketing * kvalita * zákazníci |
Anotácia | Personál v reštauračnom zariadení. Problematika fluktuácie zamestnancov. Dispozičné riešenie reštaurácie. Niekoľko zásad úspešnej reštaurácie. Tematické reštaurácie. Profesionálne vybavenie reštaurácie. Kvalitná kuchyňa. Denné menu. Marketingová podpora. Úskalia reštauračného biznisu. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2009: 1-6 |