Vytlačiť
1. Je možné ich odstrániť
Názov | Je možné ich odstrániť |
---|---|
Autorské údaje | Viera Vojtková |
Autor | Vojtková Viera |
Zdrojový dokument | Slovenský výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 14, č. 4 (2010), s. 8. - Bratislava : SON MEDIA, 2010. ISSN 1335-9266 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Heslá | potraviny * látky nebezpečné * bezpečnosť potravinová * výskum * financovanie |
Anotácia | Výskumný ústav potravinársky (VÚP) v Bratislave má v problematike škodliviny v potravinách výnimočné postavenie, a to aj v medzinárodnom meradle. Ústav bude možné vybaviť kvalitnou prístrojovou technikou vďaka finančným prostriedkom zo štrukturálnych fondov EÚ. Škodlivé látky v potravinách - karcinogény, akrylamid, žiadúce a nežiadúce procesy prebiehajúce pri spracovaní potravín, údenie potravín. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2010: 1-12 |