Vytlačiť
1. Nepodceňte význam stanovených teplôt
SYS | 0115250 | |
---|---|---|
LBL | $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ | |
005 | 20231128094547.3 | |
100 | $a 20100623a2010łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Nepodceňte význam stanovených teplôt $f Anna Palfiová |
330 | $a Každý prevádzkovateľ potravinárskeho podniku v rámci potravinového reťazca by mal zabezpečiť, aby nebola ohrozená bezpečnosť potravín. Pre obchodníkov je dôležité najmä dodržiavať požiadavky potravín na správne teploty a zachovať chladiarenský reťazec. Chladené potraviny, mrazené a hlbokomrazené potraviny. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0181992 $1 011 $a 1335-2008 $1 200 1 $a Obchod $e maloobchod, veľkoobchod, distribúcia $v Roč. 15, č. 6 (jún 2010), s. 16-17 $1 210 $a Bratislava $c ECOPRESS $d 2010 |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004574 $a potraviny mrazené |
675 | $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0034164 $a Palfiová $b Anna $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20100623 $g AACR2 |