Vytlačiť
1. Nepodceňte význam stanovených teplôt
Názov | Nepodceňte význam stanovených teplôt |
---|---|
Autorské údaje | Anna Palfiová |
Autor | Palfiová Anna |
Zdrojový dokument | Obchod : maloobchod, veľkoobchod, distribúcia. Roč. 15, č. 6 (jún 2010), s. 16-17. - Bratislava : ECOPRESS, 2010. ISSN 1335-2008 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 663/664 - Potravinárstvo |
Heslá | bezpečnosť potravinová * potraviny mrazené |
Anotácia | Každý prevádzkovateľ potravinárskeho podniku v rámci potravinového reťazca by mal zabezpečiť, aby nebola ohrozená bezpečnosť potravín. Pre obchodníkov je dôležité najmä dodržiavať požiadavky potravín na správne teploty a zachovať chladiarenský reťazec. Chladené potraviny, mrazené a hlbokomrazené potraviny. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2010: 1-6 |