Vytlačiť
1. Výhody systémov manažérstva bezpečnosti potravín pre podnikateľské subjekty
SYS | 0120701 | |
---|---|---|
LBL | $$$$$nla$$22$$$$$$$$450$ | |
005 | 20220803083211.7 | |
100 | $a 20101027a2010łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba | |
101 | 0- | $a slo $d slo $d eng |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Výhody systémov manažérstva bezpečnosti potravín pre podnikateľské subjekty $d Advantages of food safety management systems for enterprises $f Natália Kováčová |
330 | $a V súčasnom období globalizácie môžeme sledovať zvýšený záujem zo strany podnikateľskej sféry a štátu o zabezpečovanie kvality, bezpečnosti potravín a ochrany spotrebiteľa. Príspevok pojednáva o výhodách systémov manažérstva bezpečnosti potravín podľa vybraných noriem, prostredníctvom ktorých môžu podnikateľské subjekty zvyšovať svoju konkurencieschopnosť a získať stabilnú pozíciu na trhu. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0119968 $1 010 $a 978-80-225-3032-3 $1 200 1 $a Aktuálne výzvy teórie a praxe pre obchod, marketing, služby, cestovný ruch a medzinárodné podnikanie $b elektronický zdroj $e zborník vedeckých statí vydaný pri príležitosti 70. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave $f zborník zostavil: Ladislav Bažó $v S. 311-316 $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2010 $1 215 $a CD-ROM |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006232 $a systém riadenia kvality |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003712 $a normy |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003718 $a normy ISO |
675 | $a 338.43 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000167 $x Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0035703 $a Kováčová $b Natália $p EUBOBFKTK $9 100 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20101027 $g AACR2 |