Vytlačiť
1. Výhody systémov manažérstva bezpečnosti potravín pre podnikateľské subjekty
FORMULÁR EVIDENCIE PUBLIKAČNEJ ČINNOSTI | |
Č. záznamu | 0120701 |
Časť A vyplní autor | |
Prvý autor | Kováčová, Natália, % podiel: 100 |
Názov | Výhody systémov manažérstva bezpečnosti potravín pre podnikateľské subjekty |
Zdrojový dokument | Aktuálne výzvy teórie a praxe pre obchod, marketing, služby, cestovný ruch a medzinárodné podnikanie : zborník vedeckých statí vydaný pri príležitosti 70. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave. S. 311-316. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010 |
Kategória publikacnej cinnosti | AED - Vedecké práce v domácich rec. vedeckých zborníkoch |
Rok vykazovania | 2010 |
Druh dokumentu | RZB - rozpis článkov zo zborníkov |
Podpis autora | |
Meno a podpis vedúceho katedry | |
Dátum odovzdania podkladov | |
Časť B vyplní pracovník fakultnej knižnice, resp. IDO | |
Dátum a podpis prevzatia do IDO | |
Spracovatel a dátum spracovania | 03.08.2022 |
Časť C vyplní pracovník SEK | |
Dátum a podpis prevzatia do SEK | |
Dátum spracovania v ONS/BIO |