Vytlačiť
1. Monitorovanie bezpečnosti potravín v Slovenskej republike
Názov | Monitorovanie bezpečnosti potravín v Slovenskej republike |
---|---|
Súbežný názov | Monitoring food safety in the Slovak Republic |
Autorské údaje | Alica Lacková |
Autor | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Aktuálne výzvy teórie a praxe pre obchod, marketing, služby, cestovný ruch a medzinárodné podnikanie : zborník vedeckých statí vydaný pri príležitosti 70. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave. S. 360-365. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. ISBN 978-80-225-3032-3 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami |
Heslá | bezpečnosť potravinová * systém riadenia kvality * Slovensko * Európska únia * výmena informácií * ochrana spotrebiteľa |
Anotácia | Systém manažérstva bezpečnosti potravín. Rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá (RASFF). Zabezpečovanie systému rýchlej výmeny informácií v Slovenskej republike. Výsledky monitorovania bezpečnosti potravín v SR. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E10 01434-067, originál dokumentu |