Vytlačiť
1. Hlavné smery racionalizácie zásobovacích procesov v systéme hoteliérstva a gastronómie
Názov | Hlavné smery racionalizácie zásobovacích procesov v systéme hoteliérstva a gastronómie |
---|---|
Autorské údaje | Anna Michálková |
Autor | Michálková Anna EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Modernatour '92 Bratislava : medzinárodné sympózium : Bratislava, 28. - 29. 4. 1992. S. 59-62. - Bratislava : Dom techniky ZSVTS, 1992. ISBN 80-233-0066-0 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E00 01126-001, kópia plného textu |