Vytlačiť
1. Eco-labelling: achieving European "Flower Mark" certification at the Kalsa Hotel
SYS | 0132498 | |
---|---|---|
LBL | $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ | |
005 | 20240502083325.3 | |
100 | $a 20110609d2011łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba | |
101 | 0- | $a eng |
102 | $a RO | |
200 | 1- | $a Eco-labelling: achieving European "Flower Mark" certification at the Kalsa Hotel $f Ľudmila Novacká |
330 | $a Situovanie hotela Kalsa. Manažment hotela Kalsa - využitie marketing-mixu. Riadenie hotela a ochrana životného prostredia, trvalo udržateľný rozvoj. Ocenenie hotela Kalsa. Ocenenie certifikátom European Flower Mark. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0129017 $1 010 $a 978-973-702-848-8 $1 200 1 $a International case studies for hospitality and tourism management students and trainees $h Volume 2 $f edited by: Elizabeth Ineson, Valentin Nita, Kathryn Wells $v S. 47-51 $1 210 $a Iasi $c editura Tehnopress $d 2011 $1 215 $a 127 s. |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002368 $a hotelierstvo |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002369 $a hotely |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005404 $a riadenie |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001441 $a certifikáty |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003220 $a marketing mix |
675 | $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*p0021368 $a Novacká $b Ľudmila $f 1953- $p EUBOBFKSC $9 100 $r 0,25 $4 070 $T Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20110609 $g AACR2 |