Vytlačiť
1. Foodstyling
Názov | Foodstyling |
---|---|
Autorské údaje | Zlatica Kramárová, Dušan Křístek |
Autor | Kramárová Zlatica (Autor interview) |
Spoluautori | Křístek Dušan (Účastník interview) |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 5, č. jeseň (2011), s. 97-100. - Žilina : Direct press, 2011. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | gastronómia * fotografia * reštaurácie * kvalita |
Anotácia | Rozhovor s tvárou slovenského foodstylingu, fotografom a foodstylistom, Dušanom Křístekom. Kedy vznikol foodstyling. Aký je rozdiel v stylingu jedla na fotenie a na jedenie. Ako by malo vyzerať jedlo na jedálnom lístku alebo na webovej stránke. Vo svete je foodstyling lukratívnou prácou. Trendy a lídri vo foodstylingu. Fotografie jedla by mali zachytávať ducha reštaurácie. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2011: jar-zima |