Vytlačiť
1. HACCP - teória a prax
Názov | HACCP - teória a prax : nástroj na zabezpečenie zdravotnej neškodnosti požívatín |
---|---|
Autorské údaje | Jozef Kerekréty |
Autor | Kerekréty Jozef |
Vydavateľské údaje | Bratislava : Ing. Jozef Kerekréty, Potravinokonzult, Bratislava , 2000. - 216 s. |
ISBN | 80-968348-1-9 |
Druh dokumentu | normy |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Heslá | bezpečnosť potravinová * ochrana zdravia * podnik * systémy kvality * hygiena výživy * riziko * kontrola * smernice * predpisy * obchod medzinárodný * kódexy * USA * Európska únia * Slovensko * HACCP |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 1, z toho voľných 0, prezenčne 1 |
Signatúra | 852789 |