Vytlačiť
1. Potravinársky priemysel neustále inovuje
Názov | Potravinársky priemysel neustále inovuje |
---|---|
Autorské údaje | Anna Palfiová |
Autor | Palfiová Anna |
Zdrojový dokument | Obchod : maloobchod, veľkoobchod, distribúcia. Roč. 16, č. 10 (október 2011), s. 18-19. - Bratislava : MAFRA, 2011. ISSN 1335-2008 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Heslá | potravinárstvo * potraviny * potraviny modifikované geneticky * kvalita * technológia výroby |
Anotácia | Prístup k problematike výroby potravín sa rozvetvuje do dvoch protichodných smerov. Jeden kladie dôraz na tradičné postupy, druhý na najmodernejšie technológie. Čo je pre budúcnosť najprijateľnejšie. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2011: 1-12 + 2 príl. |