Vytlačiť
1. Systémový prístup v riadení kvality potravinárskych výrobkov
SYS | 0143739 | |
---|---|---|
LBL | $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ | |
005 | 20240502072558.0 | |
100 | $a 20111118d1998łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Systémový prístup v riadení kvality potravinárskych výrobkov $f Vojtech Kollár, Alica Lacková, Emil Roman |
463 | -1 | $1 200 1 $a Výživa - potraviny - legislatíva $e zborník referátových príspevkov z konferencie, ktorá sa konala v dňoch 9. - 11. júna 1998 v Detve $v S. 189-195 $1 210 $a Bratislava $c Slovenská spoločnosť pre výživu - Bratislava $d 1998 |
675 | $v 1. stred. $z slo | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*p0020663 $a Kollár $b Vojtech $p EUBOBFKTK $9 34 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*p0029081 $a Lacková $b Alica $p EUBOBFKTK $9 33 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*p0048679 $a Roman $b Emil $p EUBOBFKTK $9 33 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20111118 $g AACR2 |