Vytlačiť
1. Tuky - dôležitá zložka výživy
Názov | Tuky - dôležitá zložka výživy |
---|---|
Autorské údaje | Alena Wunderová, Alica Lacková, Jarmila Hojerová |
Autor | Wunderová Alena |
Spoluautori | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Hojerová Jarmila | |
Zdrojový dokument | Uplatnenie zásad racionálnej výživy v technológii mäsového priemyslu : zborník prednášok zo seminára. S. 115-122. - Trnava : Pobočka pri Mäsovom priemysle, štátnom podniku, Priemyselná, Bratislava, 1989 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Kategória EPC | Odborné práce v domácich nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferečných) |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E00 01379-001, kópia plného textu |